30 Mart 2015 Pazartesi

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş Açıklıyor Hilafeti Getireceğiz

"Hak Partinin Hedefi; Anayasayı İslam hükmüne göre düzenlemek, dokunulmazlıkları kaldırmaktır.Adil düzen getireceğiz,idam yasasını geri getireceğiz, kısasa kısas uygulayacağız.Denetim getireceğiz hiç kimseyi başıboş bırakmayacağız. Bozulan ekonomiyi düzelteceğiz. tarımı yeniden ele alacağız. devletin malıyla hovardalığın önünü keseceğiz. Hırsızların elini keseceğiz. benim söylediğim zaman bu kanun çıkarılsaydı bu yolsuzluklar ortaya çıkar mıydı?
Barış adı altında, Kürt açılımı adı altında, Kürdistan kurulmuştur. Kurulmak üzere demiyorum. Kurulmuştur! Belki Işid olmasaydı şimdiye kadar ismini koyacaklardı. Biz İsrail meşrepli Amerika direktifli,Haçlı Kürdistan istemiyoruz. Biz başımızda İsrail istemiyoruz. Buna karşıyız. Hedefimiz şama bağdata girmektir. bu fitneyi ortadan kaldırmak bataklıkları kurutmaktır. Biz Osmanlı ruhunu getiriyoruz. Osmanlı ruhunda ne var? Hilafet var. biz hilafeti getirip Dünyaya Türkiyeyi tanıtacağız.
PKK ile ortağı AKP nin arasında bir pazarlık söz konusu. Pkk Ak Partiyi sıkıştırıyor, seçimlerden önce özerkliği çıkartmak istiyor. Onlarda diyorlar ki ; yapmayın etmeyin hiç olmazsa seçimlerden sonraya bırakın. Onlarda şunun farkındalar. Akp'nin gidici olduğunu görmüşler, gelecek hükumetle sıkıntı oluruz. Ak Partiyi teslim almışken biz bu işi çözmeliyiz. bu mevsim bu işi çözemezsek seçimden sonra bu işi çözmemiz hayal olur. seçimlerde Hak ve Hakikat Partisi Dursun Güneş geldi bunların bu hayalleri suya düşmüş olur. kesinlikle bu Kürdistan hayali bozulmuş olur. biz bütün Kürdistan'a karşıyız. kesinlikle onların projesini bozacağız. Allah bize fırsat verecek, Allah Bize yardım edecek, Allah'ın bilinmeyen orduları bizimledir. Allahu Teala bizimledir. Şeytanı bu memleketten kovacağız.Fitneyi bu memleketten kovacağız. İslamı rahatsız edecek, bir fitne bu memlekette kalmayana kadar, onlarla kesinlikle mücadele edeceğim."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder