28 Şubat 2015 Cumartesi

Cizre'de Zafer Bayramı sessiz kutlandı

Şırnak"ın Cizre ilçesinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kısa ve sessiz bir şekilde kutlanırken, polis kutlamaların yapıldığı alanın çevresinde kuş uçurtmadı.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kısa ve sessiz bir şekilde kutlanırken, polis kutlamaların yapıldığı alanın çevresinde kuş uçurtmadı.

Cizre Garnizon Komutanlığı tarafından Cizre Şehir Stadyumu'nda düzenlenen ve saat 08.30'da başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Aydemir'in Cumhuriyet parkındaki Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Akabinde iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. Cumhuriyet parkındaki çelenk sunma töreninin tamamlanmasının ardından bayram coşkusu geniş güvenlik önlemleri altında Şehir Stadyumu'nda devam etti. Saat 10.00'da başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından resmi geçit töreniyle birlikte yaklaşık 10 dakika sürdü. Tören sonunda Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Aydemir tebrikleri kabul etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder